Vegetariańskie Dietetyczne Leczo - prosty przepis. Dieta odchudzająca warzywno-owocowa 14-dniowa kuracja oczyszczająca organizm z toksyn. Vegetarian Leco - recipe. Najlepsza Indyjska Kurkuma.
14 - dniowa Kuracja oczyszczająca organizm, odchudzająca dieta warzywno-owocowa.
Kolejny przepis z diety warzywno-owocowej.
Vegetariańskie dietetyczne Leczo, świetna potrawa na obiad, ale polecam również jako kolację.
Vegetariańskie Leczo:
3 kolorowe papryki,
1 cebula,
1 mała cukinia,
2 łyżki koncentratu
pomidorowego,
3 ząbki czosnku,
Liść laurowy,
Ziele angielskie,
1 szklanka bulionu
warzywnego,
Sól himalajska, pieprz, kurkuma.
1 porcja jarskiego leczo
zawiera:
48 kcal, 2,8g białka, 0,6g
tłuszczu, 10,8g węgli, 3,3g błonnika pok., ŁG: 0.
Jak zrobić vegetariańskie dietetyczne leczo?
Przygotowaną paprykę i cukinię pokrajać w kostkę.
Cebulę posiekać.
Warzywa zalać bulionem, dodać liść laurowy, ziele angielskie i ugotować.
Dodać koncentrat, czosnek przepuszczony przez praskę, sól himalajską i pieprz do smaku.
Kapustę pokrój, cebulę posiekaj.
Zalej bulionem i duś z liściem laurowym i kminkiem.
Pod koniec duszenia dodaj drobno pokrojone jabłka, przecier pomidorowy i resztę przypraw.
Gotuj jeszcze przez chwilę, skosztuj i w razie potrzeby dopraw.
Gotowe!
Zajrzyj też tutaj: