poniedziałek, 22 czerwca 2015

Vegetariańskie Dietetyczne Leczo - prosty przepis. Dieta odchudzająca warzywno-owocowa 14-dniowa kuracja oczyszczająca organizm z toksyn. Vegetarian Leco - recipe. Najlepsza Indyjska Kurkuma.




 

14 - dniowa Kuracja oczyszczająca organizm, odchudzająca dieta warzywno-owocowa.

 


Kolejny przepis z diety warzywno-owocowej.

 

Vegetariańskie dietetyczne Leczo, świetna potrawa na obiad, ale polecam również jako kolację.

 

Jeśli nie chcesz przegapić kolejnych ciekawych wpisów, Kliknij Lubię To na Facebooku. Tutaj.

 


 Vegetariańskie Leczo:

 

3 kolorowe papryki,

1 cebula,

1 mała cukinia,

2 łyżki koncentratu pomidorowego,

3 ząbki czosnku,

Liść laurowy,

Ziele angielskie,

1 szklanka bulionu warzywnego,

Sól himalajska, pieprz, kurkuma.

 

1 porcja jarskiego leczo zawiera:

48 kcal, 2,8g białka, 0,6g tłuszczu, 10,8g węgli, 3,3g błonnika pok., ŁG: 0.

 

http://www.organicfarm.sklepna5.pl/towar/20/kuracja-oczyszczajaca-organizm-plan-na-7-dni.html

 

Jak zrobić vegetariańskie dietetyczne leczo?

 

Przygotowaną paprykę i cukinię pokrajać w kostkę.

Cebulę posiekać.

Warzywa zalać bulionem, dodać liść laurowy, ziele angielskie i ugotować.

Dodać koncentrat, czosnek przepuszczony przez praskę, sól himalajską i pieprz do smaku.

 


Kapustę pokrój, cebulę posiekaj.

 

Zalej bulionem i duś z liściem laurowym i kminkiem.

 

Pod koniec duszenia dodaj drobno pokrojone jabłka, przecier pomidorowy i resztę przypraw.

 

Gotuj jeszcze przez chwilę, skosztuj i w razie potrzeby dopraw.

 

Gotowe!

 

  

 

Zajrzyj też tutaj:


Post Dąbrowskiej - Pyszne frytki z marchewki:


Post Dąbrowskiej - Pizza na spodzie z kalafiora:



Polecam najlepsze oleje z rodzinnej olejarni: